. Ctp polyester imalat ustası ctp polyester kaplama ctp polyester kubbe saksı kalıp izolasyon uzmanı

Alanında uzun yıllar deneyimleriymizle İnşaat'tan mimari uygulamalara, elektrikten endüstriye, denizcilikten otomotive, reklamcılık sektöründen görsel ürünlere değin geniş yelpazede ctp polyester ürün dökümleri, ctp polyester kaplama ve izolasyonları, ctp polyester saksı ve çiçeklikler, ctp fiberglass kubbe ve küre formları imalatları fiberglass polyester aqua park bakım ve tadilat çalışmaları yerinde süpervizörlük uygulamaları ile yerinde çalışma gerektiren hizmet talepleriniz için yurt içi ve yurt dışı ulaşabilmektesiniz.

Polyester CTP Kaplama İzolasyon. Camelyaf Takviyeli Polyester Kaplama ve izolasyonları ; Yüksek mekanik değerlerine sahip, Cam Elyaf keçe ile taşıyıcı bir matriks, Polyester Reçine'nin katkısıyla kimyasal reaksiyon sağlanarak elde edilen üstün nitelikli kaplamadır. 



CTP KAPLAMA NASIL YAPILIR ?

Ctp kaplama nasıl yapılır ?  Ctp kaplama tarifi nasıl yapılır sorular uygulama yaptıracak firma ve bireysel müşterilerimizin en çok aradığı cevaplar arasında geliyor. Ctp kaplama izolasyon hizmetlerimiz iki farklı grupta kimyasal ve su izolasyon çalışması olarak ayrılmaktadır. Yapıda çatı teras oluk dere havuz gibi alanlarda, sanayide asit tankı asit havuzu silo ve çeşitli kimyasal zemin korumaları olarak ayrılmaktadır. Her sektör için çeşitli ctp kaplama hizmeti vermekteyiz. Yurt içinde Türkiye'nin her yerine servis imkanımızın dışında bize yurt dışı projelerinizde destek sunulması konusunda talep gönderebilirsiniz.



NEDEN CTP KAPLAMA ?

CTP Kaplama Olarak İlk Amacımız Müşteri Memnuniyeti ve Güleryüzlü Hizmet Anlayışı,Zamanında Teslimat Güvencesi Olmuştur. Yapıların, uzun ömürlü, konforlu ve sağlıklı olması; ancak doğru şekilde tasarlanarak inşa edilmesi ve yapıya zarar veren dış etkilere karşı korunması ile mümkündür.


Günümüzde gelişen yapı teknikleriyle beraber yapılarda zorunlu hale gelen CTP kaplama izolasyon, beton su deposu izolasyonu, gizli dere izolasyonu, çatı fenerliği havalandırma, CTP levha montajı, çatı izolasyonları, su yalıtım gibi uygulamaları yapan firmamız, ürün ve işçilik kalitesini ön planda tutarak, rekabet gücü yüksek, ayrıcalıklı uygulamalar sunmayı hedeflemektedir. 
 
Top